Paul Morris jättää Winnipeg Jetsin vapaaehtoisesti

Paul Morris jättää Winnipeg Jetsin vapaaehtoisesti

Kun Winnipeg Jets korvasi valmentajan Dave Lowryn, joukkue hävisi silti 2-5 Washington Capitalsille. Muutokset Winnipeg Jetsin päävalmentajassa vaikuttivat suoraan pelaajien mentaliteettiin, jotka olivat pelissä erittäin epävakaita. Paul Morris on valmentanut Winnipeg Jetsiä 8 vuotta, ja pelaajat ovat hänelle kiitollisia. Ja Dave Lowry on juuri liittynyt tiimiin yli vuodeksi korvaamaan Paul Morrisin. Pelaajien mentaliteetti on edelleen vihainen, he eivät pidä uudesta valmentajasta.

Paul Maurice teki hyvää ajattelua pelaajiensa kanssa kentällä. Paul Morris on harjoitellut ahkerasti Winnipeg Jetsin kanssa 8 vuotta. Hänen energiansa ja aivonsa eivät ole koskaan ajatelleet parempaa tapaa edistää pelaajien kasvua. Paul Morris uskoo, että Dave Lowry on valmentaja, jolla on ideoita. Joukkueen tulevan kehityksen vuoksi hän on valmis jättäytymään pois tällä hetkellä.

Paul Morris kosketti Winnipeg Jets Pelipaita , jotka olivat saattaneet häntä vuosia, ja pidätti kyyneleitä hyvästelläkseen kaikkia. Paul Morris muisteli, että vuonna 2014, kun hän aloitti Winnipeg Jetsissä ensimmäistä kertaa, hän johti joukkueen ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin. Tuolloin Paul Morris ajatteli voivansa luoda tänne uuden aikakauden, mutta valitettavasti hän ei lopulta toteuttanut unelmaansa. Paul Morrisin paras ennätys säilyi, kun Carolina Hurricanes Pelipaita eteni Stanley Cupin finaaliin. Paul Morris tiesi, että hän oli menettänyt toivonsa ja innostuksensa Winnipeg Jetsin suhteen, joten hänen lähtönsä oli oikea valinta.