Nottingham Forest tillkännager 13:e och 14:e värvningar i sommar

Nottingham Forest tillkännager 13:e och 14:e värvningar i sommar

 

Nottingham Forest inledde en dubbel lycka, laget slog West Ham med 1-0 i Premier League, och vann lagets första seger sedan återkomsten till Premier League.

För att inte tala om lagets seger, det tillkännagav också officiellt två transaktioner. Laget tillkännagav värvningen av Watfords nigerianske anfallare Dennis och 32-årige senegaliska landslagsmannen Kuyat, som är Nottingham Forests första spelare i sommar. 13 och 14 värvningar.Manchester City Hemma tröja

Lagets investering i sommar har nått 120 miljoner euro. Det måste sägas att Nottingham Forest verkligen kommer att göra något.Vit Real Madrid hemmatröja för barn

Naturligtvis verkar värvningen av 14 personer inte vara slutet för Nottingham Forest. Det rapporteras att Nottingham Forest officiellt kommer att värva den 30-årige schweiziska mittfältaren Froyler i Atlanta inom 48 timmar.

Om Froyle värvas kommer Nottingham Forest att värva 15 i sommar. Naturligtvis, kanske under de kommande två veckorna kommer Nottingham Forest att värva fler spelare, och laget skiljer sig inte mycket från att bygga om ett lag.